Jäsenuutiset

alert
Et ole kirjautunut Oma INFRAan, kirjautumalla näet lisää jäsenuutisia.

Uusi julkaisu: Rakennusmestari Kalle Jokisalo – hollipojasta rakennusmestariksi.

Teos kertoo jämijärveläisen maarakennusalan vaikuttajan, Kalle Jokisalon (1906–1986) elämän tarinan. Kirjaan sisältöä tuovat monet aikalaistarinat ja muistelut ajalta, jolloin kasvavaa valtiota rakennettiin, ja tekniikka kehittyi hevosvetoisesta aikakaudesta valtaviin vaijerikaivinkoneisiin. Kirjan on kirjoittanut Pekka Jokisalo.

Käytätkö vielä painettua taskukalenteria?

Pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ympäristöjälkeä. INFRAn taskukalenterikin on jatkossa tilaustuote. Jos yhä käytät paperikalenteria, tilaa se 29.5. mennessä. Kalentereja voi tilata yhden per jäsenyritys.

Hae PTL:n kevään stipendiä

Nyt voit hakea Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin (PTL), Suomen osaston tiealan stipendiä. Stipendi on suuruudeltaan 6 000 euroa ja tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten kansainväliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen.

Rakennuspooli selvittää työkoneiden sijaintia maalis-huhtikuussa – yritykseltäsi saatetaan pyytää tietoja

Rakennuspooli aluetoimikuntineen kokoaa tilannekuvaa työkoneresursseista maalis-huhtikuun aikana Puolustusvoimien logistiikkalaitokselta saamansa tietopyynnön mukaisesti. Yritykseltäsi saatetaan pyytää tietoja maarakennuskaluston sijainnista kyseisenä ajankohtana.

Uusi työkalu muutosprosessien kanssa painiville esihenkilöille

Pron Mutsi-verkkokoulutus tarjoaa tukea muutosjohtamiseen. INFRAsta projektissa mukana oleva lakiasiainpäällikkö Pia Kilpeläinen kertoo, että Mutsi-koulutus sopii mainiosti vastuullisen yrityksen työkalupakkiin.