Satu Alajärvi on INFRA Länsi-Suomen uusi toiminnanjohtaja

Mistä tulit INFRAlle töihin?

“Tulin INFRA:lle töihin 15 vuoden kuntakokemuksen kera. Viimeiset, reilut seitsemän vuotta toimin toimialajohtajana eli kunnan teknisenä johtajana.”

Miksi hait INFRAan töihin?

“Hain toiminnanjohtajaksi INFRA Länsi-Suomeen, koska halusin haastaa itseäni erilaisella työnkuvalla mihin olin tottunut. Lisäksi INFRA ry:n maine laadukkaasta, iloisesta ja merkityksellisestä vaikuttamistyöstä oli kantautunut korviini.”

Olet nyt ollut pari kuukautta meillä hommissa. Onko jokin vastaan tullut asia yllättänyt tai säväyttänyt? Mikä ja miksi? Mikä työssäsi on tähän mennessä ollut kivointa?

“Olen nauttinut työstäni ja on ollut ilo huomata organisaation laajat verkostolonkerot, jotka ulottuvat laajalle niin vaaka- kuin pystysuoraankin. Mukavinta on ollut työn moninaisuus ja mahdollisuus olla asioiden ”ytimessä”. Näen myös mielekkäänä sen, miten työ tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin ja edistää infra-alan kehitystä.”

Mitä tykkäät puuhailla vapaa-ajalla?

“Vapaa-ajallani liikun mielelläni luonnossa ja ulkoiltua tulee muutenkin paljon. Lisäksi jos aikaa jää, rentoudun myös hyvän kirjan äärellä.”

Tuleeko mieleen vielä jotain, mitä haluat sanoa uudesta pestistäsi INFRAssa?

"Minulla on suuret saappaat täytettävänä edeltäjäni jäljiltä, mutta onneksi on talvi tulossa, niin voin pukea monet villasukat!

Tavataan Turuilla ja toreilla."

Sadun tavoitat numerosta 050 308 5505 ja satu.alajarvi@infra.fi 


Lisätietoja

Satu Alajärvi

Toiminnanjohtaja

Kari Muhonen

Varatoimitusjohtaja, jäsenpalvelut ja aluetoiminta