Jäsenuutiset

alert
Et ole kirjautunut Oma INFRAan, kirjautumalla näet lisää jäsenuutisia.

Helsingin lähihistoriaa kiertoon – pala palalta

INFRAn jäsen Paupek Oy purkaa Helsingin Hakaniemessä hyödyttömäksi jääneen sillan rakenteet, kun uusi uljas silta avattiin kesäkuun alussa. Purkutyö on osa Kruunusillat-hanketta.

Kuukauden jäsenyrittäjä: ”On huippuhetki, kun työmaa menee nappiin”

INFRA Hämeen jäsenyritys, Maanrakennus Jalo kehittyy haasteellisten työmaiden ja pätevien yhteistyökumppanien kautta.

Perhe on paras

Entisaikoina infrayritys meni isältä pojalle, nyt myös tyttärille. Kaksi itäsuomalaista tytärtä kertoo, miten päätyivät perheyrityksen johtoon.

INFRA Golf pelattiin 6.6. Hämeenlinnassa – ohjelmassa myös keilaturnaus

INFRA Golf 2024 pelattiin Aulanko-Golfin Eversti-kentällä. Viime vuonna lanseeratussa INFRA Kesätapahtumassa ratkottiin myös keilailumestaruus. Kaiken kaikkiaan paikalla oli 55 innokasta osallistujaa.

Kesälaitumet kutsuvat – katso, ketkä ovat paikalla lomakauden aikana!

On taas kesälomien aika. Olemme limittäneet vuosilomamme siten, että jäsenyrittäjät saavat palvelua sitä tarvitessaan.

Kesätyömaani-somekampanja

😎 Kesätyömaani-somekampanja tekee tutuksi rakennusalan monipuolisuutta, merkitystä ja turvallisuutta sekä luo yhteisöllisyyttä alan ammattilaisten kesken. Lähde mukaan somettamaan! 🌞

Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuoden 2023 parhaat yritykset ja työmaat

Uudellamaalla työturvallisuuskilpailuja on järjestetty jo neljännesvuosisadan ajan. INFRAn MVR-kalibrointitilaisuuden yhteydessä 23.5.2024 palkittiin vuoden 2023 kilpailun voittajat.

Kuukauden jäsenyrittäjä JH Louhinta Oy: Draivina tyytyväiset asiakkaat

INFRA Pohjois-Karjalan jäsenyrittäjän JH Louhinnan intoa alaan pitää yllä vaativat työmaat. Verkostoituminen muiden yrittäjien kanssa tuo uutta oppia alan haasteisiin.

Infra-alan turvallisuuskilpailut 2024

Kilpailujen tavoitteena on kiinnittää huomiota työturvallisuuden kehittämiseen ja palkita turvallisia työmaita. Kilpailun tarkoitus on myös tehdä tutuksi MVR-mittaria ja turvallisuushavainnointia ja laajentaa niiden käyttöä yhä useammille työmaille. 

INFRA haastaa kaikki jäsenyritykset Toimintakykyinen Suomi -liikuntahaasteeseen

Tiesithän, että omaa ja työntekijöidesi toimintakykyä ylläpitämällä vaikutat työssäjaksamiseen, työuran kestoon, sairauslomien määrään ja kestoon sekä yleiseen hyvinvoinnin kokemukseen? INFRA haluaa auttaa jäseniään lisäämään liikunnan määrä arjessa. Olemme mukana Toimintakykyinen Suomi -haasteessa – olettehan tekin? 

Hae PTL:n kevään stipendiä

Nyt voit hakea Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin (PTL), Suomen osaston tiealan stipendiä. Stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten kansainväliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen.

Kuukauden jäsenyrittäjä: Vastuullisuus on keskeinen osa INFRA Pohjoisen jäsenen, Pentti Hämeenaho Oy:n liiketoimintaa

Omistajat, yrityksen johto ja henkilöstö ovat sitoutuneet vastuullisiin toimintatapoihin. Yrityksen motto on: ”Pidämme kiinni siitä, mitä lupaamme”.

Kuukauden jäsenyrittäjä JL Maanrakennus urakoi kotikentällään Keski-Suomessa

INFRAn jäsenyrittäjän JL Maanrakennus Oy:n Jukka Liimatainen pitää haasteellisista työmaista, sillä niissä itää kehityksen siemen. Perheyrittäjän arkea tasapainottaa lähimmäisen auttaminen ja vanhat traktorit.