Jäsenuutiset

alert
Et ole kirjautunut Oma INFRAan, kirjautumalla näet lisää jäsenuutisia.

INFRA haastaa kaikki jäsenyritykset Toimintakykyinen Suomi -liikuntahaasteeseen

Tiesithän, että omaa ja työntekijöidesi toimintakykyä ylläpitämällä vaikutat työssäjaksamiseen, työuran kestoon, sairauslomien määrään ja kestoon sekä yleiseen hyvinvoinnin kokemukseen? INFRA haluaa auttaa jäseniään lisäämään liikunnan määrä arjessa. Olemme mukana Toimintakykyinen Suomi -haasteessa – olettehan tekin? 

Hae PTL:n kevään stipendiä

Nyt voit hakea Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin (PTL), Suomen osaston tiealan stipendiä. Stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten kansainväliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen.

Kuukauden jäsenyrittäjä: Vastuullisuus on keskeinen osa INFRA Pohjoisen jäsenen, Pentti Hämeenaho Oy:n liiketoimintaa

Omistajat, yrityksen johto ja henkilöstö ovat sitoutuneet vastuullisiin toimintatapoihin. Yrityksen motto on: ”Pidämme kiinni siitä, mitä lupaamme”.

Infra-alan valtakunnallinen turvallisuuskilpailu 2024

Kilpailun tavoitteena on kiinnittää huomiota työturvallisuuden kehittämiseen ja palkita turvallisia työmaita. Kilpailun tarkoitus on myös tehdä tutuksi MVR-mittaria ja turvallisuushavainnointia ja laajentaa niiden käyttöä yhä useammille työmaille. 

Kuukauden jäsenyrittäjä JL Maanrakennus urakoi kotikentällään Keski-Suomessa

INFRAn jäsenyrittäjän JL Maanrakennus Oy:n Jukka Liimatainen pitää haasteellisista työmaista, sillä niissä itää kehityksen siemen. Perheyrittäjän arkea tasapainottaa lähimmäisen auttaminen ja vanhat traktorit.