INFRA haastaa kaikki jäsenyritykset Toimintakykyinen Suomi -liikuntahaasteeseen
Kuva: Antti Knuutila

Kuinka osallistumme?

Haasteessa mukana olevat yritykset ja henkilöt voivat jakaa esimerkiksi somessa oman lupauksensa sekä tietoa omista tempauksistaan muille haasteen vastaanottaneille jäsenille. INFRAn somekanavien kautta kautta saat myös tietoa INFRAn tarjoamista yhteistempauksista jäsenilleen.

Tarjolla hyvinvoinnin lisäksi mainetta ja kunniaa! Syksyllä INFRA24-tapahtumassa palkitaan ”Liikuttavin jäsenyritys”. Palkinnon saajan valitsevat INFRA ry:n toimihenkilöt. Kriteereissä huomioidaan kampanjalupaus, toimenpiteiden aktiivinen raportointi somekanavilla sekä innovatiiviset ratkaisut henkilöstön liikkumisen lisäämiseksi.

INFRA on itsekin mukana. Alla omat lupauksemme, joista voi vapaasti ottaa mallia. Lupasimme…

 • KANNUSTAA henkilöstöämme ja jäseniämme lisäämään liikuntaa tarjoamalla mahdollisuuksia lajikokeiluihin, liikunnallisiin tietoiskuihin ja yhteisiin liikuntahaasteisiin.
 • MAHDOLLISTAA henkilöstölle yhden tunnin liikuntaa viikossa työpäivän aikana.
 • LISÄTÄ yhteisöllisyyttä ja toisten kannustamista tekemällä arkiliikkumisesta ja -liikunnasta sosiaalista HeiaHeia-sovelluksen avulla – pääosa henkilöstöstä otti sovelluksen käyttöön.
 • PALKITA henkilökunnan jäseniä liikkumistottumusten parantamisesta, toisten kannustamisesta, monipuolisesta liikkumisesta ja hyvinvoinnin ylläpitämisestä.
 • ASETTAMAMME konkreettiset tavoitteet 2024:
  • Jokaisella henkilöstön jäsenellä syntyy vähintään yksi liikkumiskirjaus sekä uusia lajikokeiluita sosiaaliseen liikuntapalveluun.
  • Toteutamme liikuntaan liittyviä tietoiskuja tai koulutuksia.
  • Osallistumme yhteiseen liikuntatapahtumahaasteeseen.
  • Viimeistään vuonna 2025 henkilöstön liikuntamäärä vastaa UKK-instituutin suositusta.

Missä mennään? Ensimmäisten 2 haasteviikon aikana kannustimme toisiamme yli 250 kertaa! 

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, Fontti

Kuvaus luotu automaattisesti>

LISÄTIETOJA  

Toimintakykyinen Suomi -liikuntahaasteen sivusto:  https://www.toimintakykyinensuomi.fi/ 


Liikkumattomuus aiheuttaa vuosittain 4,7 miljardin euron kustannukset yhteiskunnalle. Toimintakyvyn menettäminen on massiivinen ongelma niin yksilölle kuin yhteiskunnallekin.  
Se on sitä myös yrityksille. Työntekijöiden toimintakykyä ylläpitämällä vaikutat työssäjaksamiseen, työuran kestoon, sairauslomien määrään ja kestoon sekä yleiseen hyvinvoinnin kokemukseen. 

Jäsenemme, lähde mukaan Toimintakykyinen Suomi -haasteeseen!

 


Lisätietoja

Antti Knuutila

Asiantuntija