Tervetuloa Oma INFRAan!

Oma INFRA on INFRA ry:n sähköinen jäsenpalvelu. Palvelu tarjoaa muun muassa infrayrittäjälle tarpeellisia lomakkeita, oppaita ja sopimusmalleja sekä koulutus- ja tapahtumakalenterin, webinaareja ja tilastotietoa kustannuskehityksestä. Luo tunnukset ja tutustu! Etkö ole jäsen? Katso alta jäsenedut ja liity nyt!

Ajankohtaista

alert
Et ole kirjautunut Oma INFRAan, kirjautumalla sivun ylälaidasta näet lisää jäsenuutisia.

Jäsenuutiset

INFRA haastaa kaikki jäsenyritykset Toimintakykyinen Suomi -liikuntahaasteeseen

Tiesithän, että omaa ja työntekijöidesi toimintakykyä ylläpitämällä vaikutat työssäjaksamiseen, työuran kestoon, sairauslomien määrään ja kestoon sekä yleiseen hyvinvoinnin kokemukseen? INFRA haluaa auttaa jäseniään lisäämään liikunnan määrä arjessa. Olemme mukana Toimintakykyinen Suomi -haasteessa – olettehan tekin? 

Hae PTL:n kevään stipendiä

Nyt voit hakea Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin (PTL), Suomen osaston tiealan stipendiä. Stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten kansainväliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen.

Kuukauden jäsenyrittäjä: Vastuullisuus on keskeinen osa INFRA Pohjoisen jäsenen, Pentti Hämeenaho Oy:n liiketoimintaa

Omistajat, yrityksen johto ja henkilöstö ovat sitoutuneet vastuullisiin toimintatapoihin. Yrityksen motto on: ”Pidämme kiinni siitä, mitä lupaamme”.