Tervetuloa käyttämään Oma INFRAa!

Oma INFRA on INFRAn sähköinen jäsenpalvelu. Oma INFRAsta löydät lomakkeet, työehtosopimukset, tapahtumat ja jäsenuutiset. Uutena palveluna muun muassa indeksilaskuri, sähköinen allekirjoituspalvelu ja lomakkeiden lataaminen OneDriven avulla. Lisäksi palvelun hakutoimintoja on parannettu ja sisäänkirjautumista kehitetty käyttäjäystävällisemmäksi.

Ajankohtaista

alert
Et ole kirjautunut Oma INFRAan, kirjautumalla sivun ylälaidasta näet lisää jäsenuutisia.

Jäsenuutiset

Rakennuspooli selvittää työkoneiden sijaintia maalis-huhtikuussa – yritykseltäsi saatetaan pyytää tietoja

Rakennuspooli aluetoimikuntineen kokoaa tilannekuvaa työkoneresursseista maalis-huhtikuun aikana Puolustusvoimien logistiikkalaitokselta saamansa tietopyynnön mukaisesti. Yritykseltäsi saatetaan pyytää tietoja maarakennuskaluston sijainnista kyseisenä ajankohtana.

Uusi työkalu muutosprosessien kanssa painiville esihenkilöille

Pron Mutsi-verkkokoulutus tarjoaa tukea muutosjohtamiseen. INFRAsta projektissa mukana oleva lakiasiainpäällikkö Pia Kilpeläinen kertoo, että Mutsi-koulutus sopii mainiosti vastuullisen yrityksen työkalupakkiin.

INFRAn uusi brändi-ilme on täällä

INFRAn visuaalisen ilmeen vaiheittainen päivitys on hyvässä vauhdissa. Uusi brändi-ilme näkyy jo Infra.fi:ssä ja uutiskirjeissä, ja lähiviikkojen ja -kuukausien kuluessa myös muissa INFRAn tuotteissa ja palveluissa.