Tähän kuvan alt-teksti

Tutustu jäsenetuihin ja -alennuksiin (pdf)

Jäseneksi liittymislomake 

Suorat jäsenedut ja alennukset

INFRAn jäsenenä saat etuja ja alennuksia esimerkiksi polttoaineista, koneohjauksen korjaussignaaleista, vakuutuksista ja Luotettava kumppani -palvelun vuosimaksusta.

Lue lisää

Jäsenneuvonta

Jos apu pulmaasi ei löydy Oma INFRAsta, voit jäsenenämme kääntyä suoraan asiantuntijoidemme puoleen. Apua on tarjolla erityisesti tes-, hankinta- ja urakka-asioissa sekä turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioissa.

Lue lisää

Lomakkeet ja oppaat

Jäsen, hyödynnä INFRAn valmiita lomakepohjia liiketoiminnassasi! Meillä on tarjota myös kattavasti oppaita eri erikoisaiheista, esimerkiksi tiettyyn toimialaan tai koneryhmään liittyen.

Lue lisää

Koulutukset

INFRA järjestää jäsenilleen räätälöityjä infra-alan koulutuksia esimerkiksi työehtosopimuksiin (tes) ja yleisiin sopimusehtoihin (yse) liittyen.

Lue lisää

Verkostot ja tiedonvälitys

INFRAn kautta saat parhaat kontaktit alan toimijoihin ja löydät uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Viikkokirjettä seuraamalla tiedät, mistä alalla puhutaan.

Lue lisää

Vaikuttaminen

INFRA ry vaikuttaa valtakunnallisesti ja alueellisesti muun muassa lainsäädäntöön, työvoiman saatavuuteen ja työehtoihin sekä hankintaehtoihin. 

Lue lisää

Lisätietoja

Kari Muhonen

Varatoimitusjohtaja, jäsenpalvelut ja aluetoiminta