INFRA Golf pelattiin 6.6. Hämeenlinnassa – ohjelmassa myös keilaturnaus
Sateinen sää ei pilannut golfareiden lyönti-intoa.

Kuvat: Arttu Nurmi

INFRAn tapahtumat alkoivat esikatselmusten ja lounaan jälkeen iltapäivällä. Kilpailujen jälkeen osallistujille oli varattu mahdollisuus saunomiseen ja jälkipeleihin illallisen kera.

Pistebogeyn ja samalla henkilökohtaisen kilpailun voittaja Mika Heinonen oikealla. Vasemmalla Fennian Olli Airaksinen. 

Mika Heinonen Ruskon kunnasta voitti henkilökohtaisen kokonaiskilpailun. Lisäksi hän täräytti kahdella lyönnillä lähimmäksi lippua ja oli mukana voittamassa joukkuekisaa, joka pelattiin henkilökohtaisen kilpailun ohessa.

Joukkuekisassa starttiryhmästä muodostettiin joukkue, ja kahden parhaan tulos laskettiin mukaan. Joukkuekisan voitti ryhmä, jossa pelasivat Mika Heinonen, Perttu Matinolli Temrex Oy:ltä, Janne Tusa St 1 Oy:ltä ja Emil Mäntylä E & E Mäntylä Ky:stä.

Joukkuekilpailun voittajatiimissä pelasivat Janne Tusa, Emil Mäntylä, Perttu Matinolli ja Mika Heinonen. Palkinnot luovuttivat INFRAn Kari Muhonen (1. vasemmalta) ja Fennian Olli Airaksinen (3. vasemmalta).

Lähimmäksi lippua ensimmäisellä löi Juha Jatko Teboililta ja pisimmän driven täräytti Tommi Jalkanen Rambollilta. RTA Trophy -kiertopalkinnon parhaalla scratch-tuloksella vei kotiin Petri Mälkiä Rudus Oy:stä.

Vuoden 2022 kisassa lanseeratun piirien ja yritysjäsenten välisen joukkuekilpailun voittajaksi selviytyi yritysjäsenten joukkue, toiseksi tuli INFRA Uusimaa ja kolmanneksi INFRA Häme.

Kesätapahtuman lajeista toteutui ainoastaan keilaus kurjan sään takia.

Keilakisan voitti Tino Sandhu Fenniasta, toinen oli Jan Liimatainen NCC Industry Oy:sta ja kolmas Heikki Karhunen ProPower Energy Oy:ltä.

Tino Sandhu nappasi keilakisan voiton ja Kesätapahtuman kiertopalkinnon.

Lämpimät onnittelut voittajille!

Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti yhteistyökumppaneille Cramo Finlandille, Fennialle, Onniselle, Real Machinerylle, Temrexille ja Volvolle.

Tavataan taas ensi vuonna INFRA Golfin ja Kesätapahtuman merkeissä!

 


Lisätietoja

Kari Muhonen

Varatoimitusjohtaja, jäsenpalvelut ja aluetoiminta