Tervetuloa käyttämään Oma INFRAa!

Oma INFRA on INFRAn sähköinen jäsenpalvelu. Oma INFRAsta löydät lomakkeet, työehtosopimukset, tapahtumat ja jäsenuutiset. Uutena palveluna muun muassa indeksilaskuri, sähköinen allekirjoituspalvelu ja lomakkeiden lataaminen OneDriven avulla. Lisäksi palvelun hakutoimintoja on parannettu ja sisäänkirjautumista kehitetty käyttäjäystävällisemmäksi.

Ajankohtaista

alert
Et ole kirjautunut Oma INFRAan, kirjautumalla sivun ylälaidasta näet lisää jäsenuutisia.

Jäsenuutiset

Uusi julkaisu: Rakennusmestari Kalle Jokisalo – hollipojasta rakennusmestariksi.

Teos kertoo jämijärveläisen maarakennusalan vaikuttajan, Kalle Jokisalon (1906–1986) elämän tarinan. Kirjaan sisältöä tuovat monet aikalaistarinat ja muistelut ajalta, jolloin kasvavaa valtiota rakennettiin, ja tekniikka kehittyi hevosvetoisesta aikakaudesta valtaviin vaijerikaivinkoneisiin. Kirjan on kirjoittanut Pekka Jokisalo.

Käytätkö vielä painettua taskukalenteria?

Pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ympäristöjälkeä. INFRAn taskukalenterikin on jatkossa tilaustuote. Jos yhä käytät paperikalenteria, tilaa se 29.5. mennessä. Kalentereja voi tilata yhden per jäsenyritys.

Hae PTL:n kevään stipendiä

Nyt voit hakea Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin (PTL), Suomen osaston tiealan stipendiä. Stipendi on suuruudeltaan 6 000 euroa ja tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten kansainväliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen.