Tervetuloa Oma INFRAan!

Oma INFRA on INFRA ry:n sähköinen jäsenpalvelu. Palvelu tarjoaa muun muassa infrayrittäjälle tarpeellisia lomakkeita, oppaita ja sopimusmalleja sekä koulutus- ja tapahtumakalenterin, webinaareja ja tilastotietoa kustannuskehityksestä. Luo tunnukset ja tutustu! Etkö ole jäsen? Lue alta syksyn 2023 jäsenkampanjasta!

Ajankohtaista

alert
Et ole kirjautunut Oma INFRAan, kirjautumalla sivun ylälaidasta näet lisää jäsenuutisia.

Jäsenuutiset

Kuukauden jäsenyrittäjä: Katupoikien laulun solistina Jorma Vuorinen

INFRA Uusimaan jäsenyrittäjän Kuljetus ja Maanrakennus Katupojat Oy:n omistaja, Jorma Vuorinen on yrittäjä luonnoltaan. Hän on nähnyt yrittäjän arjen montut ja kukkulat.

Hae PTL:n syksyn stipendiä

Nyt voit hakea Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin (PTL), Suomen osaston tiealan stipendiä. Syksyn stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten kansainväliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen.

INFRA23-tapahtumassa valittiin uusia luottamushenkilöitä – hallituksen puheenjohtajaksi Peabin Juha Arvola

INFRAn edustajisto kokoontui 3.11. valitsemaan INFRAlle uusia luottamushenkilöitä. Viihtyisät puitteet kokoukselle loi kylpylähotelli Holidayclub Saimaa Lappeenrannassa, jonne INFRAn jäsenet kokoontuivat aiemmin liittopäivänä tunnettuun INFRA23-tapahtumaan.